Studenterrådgivningen logo

Persondatapolitik i Studenterrådgivningen

D. 25. maj 2018 trådte den nye europæiske persondataforordning i kraft, også kaldet GDPR. Forordningen har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU). Det betyder bl.a., at du som bruger har ret til en række oplysninger om, hvordan og hvorfor vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, samt dine rettigheder til disse data. 

Når du søger hjælp i Studenterrådgivningen, accepterer du derfor, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

Klik her, hvis du vil læse mere om vores persondatapolitik.

 

Kontakt os

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, skal du henvende dig via e-mail til persondata@srg.dk.

Vi bestræber os på at gøre alt for at imødekomme dine ønsker vedrørende vores behandling af persondata. Der skal dog forventes en vis behandlingstid afhængigt af sagens kompleksitet. Vores målsætning er at indkomne henvendelser/sager er påbegyndt behandlet og håndteret inden for 2 måneder, fra vi har modtaget den skriftlige henvendelse.

Hvis du efter vores behandling af din sag ikke finder, at vi har givet dig et fyldestgørende svar, kan du rette henvendelse til vores databeskyttelsesrådgiver DPO Team ApS. 
Telefon 71 74 90 20 (mandag til fredag fra kl. 08.00-17.00) og mail srg@dpoteam.dk.

Hvis du ønsker at klage, kan dette ske til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og at lave statistik, som vi kan bruge til at forbedre
hjemmesidens indhold. Du accepterer brugen af cookies ved at klikke på ’accepter alle cookies’ eller du kan
vælge ’accepter ikke cookies’, hvis du ikke ønsker, at dine cookies bliver gemt.
Du kan altid slette gemte cookies ved at gå ind under avancerede indstillinger i din browser.